Новини от ДГ Вълшебство
Коледуване ОДМВР Бургас


Здраве, берекет и много щастие пожелаха на бургаските полицаи Коледарите  от Детска градина „Вълшебство”, които за първи път през тази година коледуваха в Областна дирекция на МВР – Бургас.
Децата, водени лично от Директорът на учебното заведение – Катя Мишева и нейния заместник – Костадин Костадинов изненадаха приятно първо служителите в Оперативната дежурна част на крайморската дирекция, на които нарекоха по-малко работа и повече усмивки в напрегнатото полицейско ежедневие.
Децата се впечатлиха от множеството сигнали, постъпващи в дежурната част дори и по време на коледната им програма, като проследиха с интерес отработването на съобщението за пътен инцидент, възникнал на булевард „Сан Стефано”, при който за щастие няма сериозно пострадали.
Любезният домакин на предколедното гостуване на възпитаниците на Детска градина „Вълшебство” – старши комисар Калоян Калоянов ги преведе от дежурната част до залата, събрала Началниците на Районните управления и останалите структури в крайморска дирекция за последното за 2015 година седмично заседание. Коледарчетата изпълниха освен традиционните за празника народни песни, и автентичен коледарски танц по специална хореография. За приповдигнатото настроение в залата и прекрасните пожелания, малчуганите бяха възнаградени с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на полицейската дирекция в благотворителните инициативи - „Кох-И-Ноор Хемусмарк“ АД.

Пресата за нас: http://www.burgasnews.com/novini-burgas/95761-koledarcheta-pozdraviha-burgaskite-politzai

http://www.flagman.bg/article/92493

Файлове за изтегляне:
Powered by Suzara design studio