Новини от ДГ Вълшебство
Изложба на Приятелството


На 04.09.2016г се проведе финалната изява по проект „Спорт и изкуства – мост към европейска толерантност“ в рамките на програмата по Трансгранично сътрудничество между България – Турция, „Изложба  на приятелството“.

По време на проекта децата от детска градина „Вълшебство“ гр. Бургас и детска градина „Нилюфер хатун“ гр. Одрин, създадоха трайно приятелство, което запечатаха в снимки и рисунки. Чрез тях те се опитаха да представят всички свои дейности по проекта: спорта, баскетболните тренинги, в които под вещото, професионално и майсторско ръководство на специалист – треньор, децата почувстваха магията на спорта и усъвършенстваха своите умения. Историческите и туристически места, които посетиха заедно пък от своя страна обогатиха знанията им и им помогнаха да се опознаят по-добре.

Всичко това гражданите на гр. Бургас и неговите гости успяха да видят  в изложбата, която екипът и децата на детска градина „Вълшебство“ бяха подредили за тях  и която носеше най-важното послание на този проект – Приятелството няма граници.

Файлове за изтегляне:
Powered by Suzara design studio