Новини от ДГ Вълшебство
Проект „Без стени“- Without Walls


Проектът „Без стени“ , беше одобрен на 04.01.2021 г. и нашите дейности започнаха с 6 турски партньори.

 Първата цел на проекта е да дадем възможност на нашите деца да споделят своите чувства и преживявания. Освен това те ще могат да наблюдават нагласите на другите деца и културните реакции към този задължителен процес на дистанционно обучение. Те ще имат ясно разбиране за случващото се извън детската градина  и в родния им град, а също така ще видят колко е хубаво да създаваш нови приятели и преживявания сред природата без стени.Запознават се с нови интересни дейности,работят с ралични програми,като(Renderforest,Storyjumper,ChatterKid,Logo Maker и други подобни).

Като част от нашия проект „Без стени“, нашите малки ученици по e-Twinner направиха януарски дейности, като научиха Canva и Chatterpix от web2 инструменти и се забавляваха едновременно.

През февруари,изготвиха онлайн видео с картинки за дневния им план.

През март,дейностите бяха свързани със сеене на семена,поливане и полагане на грижи за растенията и деня на водата-22 март

През април месец,имаха дейности за специален ден за децата по света  –рисуване и писане на поема по буквите  „A“и „S“ от „Children`s Day”както и фестивален клип на децата.

През месец май,децата ще работят с онлайн програми и ще изготвят постери и картини за деня на майката и E-twinming day.

Файлове за изтегляне:
Powered by Suzara design studio